CAFETARIA EETHUIS DE NOODSTOP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Eethuis De Noodstop. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 9:12 Kipsate 2 stokjes ipv 3, weinig satesaus, erg droge kip.... frikandel speciaal 2 flintertjes ui erbij.... en koud...
30 apr 2024 om 21:15 Prima
29 apr 2024 om 23:21 Ik had chillie cheese nuggets besteld maar er kwamen kip nuggets en er was niks gezegd over de verandering. Ik had 1 cheescake besteld en die was niet vers het was alsof het 1 week in de vriezer zat. Een andere keer hadden ze de kaassoufflé vergeten.
7 apr 2024 om 22:56 Verkeerde drank gehad, gebeld hierover en ze hebben verder biets voorgesteld. Ook hebben ze de bestelling samengevoegd.( 3 menu's besteld waarvan de patat in 1 zak zat).
7 apr 2024 om 20:18 Bestelling kwam na anderhalf uur aan. Patat was ijskoud, ik had een broodje satekroket besteld maar deze kwam zonder broodje en was ook koud.
28 mrt 2024 om 20:24 Mooi op tijd bezorgd, eten goed op temperatuur!
24 mrt 2024 om 23:50 Snel bezorgd lekker gegeten
13 mrt 2024 om 23:22 Eten was smakelijk. Vreemd vond ik het wel dat ik bij een gezinszak patat voor 6 personen geen mayonaise kon bestellen, dit kan wel bij een enkele zak patat. Bij de sausen stond wel geen mayonaise. Vreemd want bij patat hoort toch echt mayonaise.
10 mrt 2024 om 21:26 Niet lekker
21 feb 2024 om 21:20 Eten was koud
10 jan 2024 om 21:15 Friet bakjes waren omgevallen. Saus overal. Niet voor herhaling vatbaar.
12 dec 2023 om 15:58 Patat viel tegen, heel weinig en geen saus ookal had ik een menu besteld. Gierige tent. Alles was ook slap en niet warm.